06 - 22 06 98 77
Selecteer een pagina
Online Training

 

Online training is een nieuwe en fantastische manier om mensen zoals jij te helpen met het aanleren van essentiële en duurzame voedings- en leefstijl vaardigheden en gewoontes voor blijvende gedragsverandering.   

Het kan door iedereen, overal worden gebruikt en biedt gemak, het vermogen om snel te reageren, flexibiliteit en betaalbaarheid.  

Ik kan mijn klanten nu meer “accountability”en ondersteuning geven dan ik ooit face to face zou kunnen.

Door gebruik te maken van de kracht van het internet en de overheadkosten van de sportschool te verminderen, krijgt je meer voor jouw zuurverdiende euro’s .  

Het online platform en de mobiele app houden mij in contact en toegankelijk voor mijn klanten, waar te wereld ze ook mogen zijn. 

Simpel gezegd: mijn online klanten krijgen zoveel meer van mij dan ik enkel bij een 1 op 1 traject zou kunnen bieden. 

Het beste gedeelte?  Het programma is jouw programma.  Niet langer beperkt door de openingstijden van de sportschool en het plannen van een geschikt moment in jouw volle agenda. 

Ik kan je precies geven wat je nodig hebt, wanneer jij het nodig hebt.

Gooi het woord “training” uit het raam.  

Ik ga jouw conciërge zijn – je geven wat je nodig hebt, wanneer je het nodig hebt, ongeacht hoe jouw behoeften in de loop van de tijd kunnen veranderen.

Voordat wij samen gaan werken aan jouw gezondheid, is het slim als we eerst uitgebreid kennismaken zodat we zeker weten dat we het maximale halen uit onze samenwerking.

Neem direct contact met mij op via het groene icoontje rechts onder in de hoek van je scherm.

WhatsApp Waar kan ik je mee helpen?