06 - 22 06 98 77
Selecteer een pagina

 

Ik heb meer energie, herken mijn valkuilen voel me echt fitter!

Het zijn drukke tijden binnen Turn Business Improvement. Lange werkdagen en daardoor minder tijd voor sporten…wat resulteerde in minder energie. Wesley heeft met zijn programma ‘de fitte ondernemer’ een duidelijke visie op ondernemerschap, voeding en beweging. In drie maanden tijd heeft Wesley me gecoacht naar een fitte ondernemer. Dat betekende echt keuzes maken en tijd vrij maken! Zoals Wesley zegt, ondernemen is topsport en daar hoort een fitte ondernemer bij….ik heb meer energie, herken mijn valkuilen en voel me echt fitter!

 

Anna Schouten

Co-owner | Trainer | Consultant | Sustainability expert | Unleashing Potential @ Turn Business Improvement

Kijk, je kunt blijven denken ‘volgende week ga ik sporten’, maar hoe vaak komt het er dan echt van? Ik vond het lastig om toe te geven, maar alleen kreeg ik mijzelf niet in beweging. Wesley is mijn spreekwoordelijke stok achter de deur.

Nu ik een aantal maanden samen met hem train, kan ik zeggen dat hij de investering zeker waard is! Twee keer per week staat hij voor de deur en ga ik met plezier met hem aan de slag. Hij is een creatieve personal trainer, geen sessie is hetzelfde. Hij is ook een fijne coach op het gebied van voeding en leert je de dingen te eten die daadwerkelijk goed voor je lijf zijn. De kilo’s die er in de afgelopen jaren waren bijgekomen, verdwenen redelijk gemakkelijk.

Ik voel me beter, energieker en meer in balans. Als je werk veel van je vraagt – en dat doet het bij veel zelfstandig ondernemers – is een personal trainer zoals Wesley geen overbodige luxe. Hij is het cadeau wat je jezelf al veel eerder had willen geven!

Jennifer Ras

Communicatieadviseur met passie voor het vak | Advies, implementatie, uitvoering, training, projectmanagement

Wesley is een uitstekende personal coach die door middel van beweging, voedingsadviezen en ontspanningsoefeningen een belangrijke bijdrage levert aan de algehele gezondheid van een ( vaak drukbezette) manager. Onder zijn inspirerende leiding wordt overgewicht tegengegaan en de algehele fysieke en psychische weerbaarheid duurzaam verbeterd, hetgeen het functioneren als leidinggevende en manager ten goede komt.

Erik van de Graaf

Directeur CZP Investments BV.

 

Wesley heeft mij prima begeleid in mijn “tocht” naar mijn streefgewicht en een prima conditie. Hij is gedreven, professioneel en stemt de weg naar het doel af op de persoon. Kortom een echte Life Coach!

Frank Verveer

Algemeen directeur De Keizer Makelaarsgroep

 

Wesley is een personal coach op alle fronten!

Zowel advies over bewegen  voeding en aanpassen levensstijl geeft hij op basis van deskundigheid en op een manier dat ik er echt iets mee kan.

Martin Meijer

Partner RA bij Baker Tilly

Wesley Boer is een personal trainer met kennis van zaken. Vooraf werden duidelijke doelstellingen afgesproken. Het training schema was zo opgesteld dat alle doelstellingen ook gehaald zijn. Ook qua voeding hebben mijn vrouw en ik een nieuwe levensstijl aangenomen, zonder in te boeten op echt lekker eten. Wesley heeft ons hier bijzonder goed in begeleid. Super tevreden en kan iedereen die op zoek is naar een gezonder leven Wesley Boer van harte aanbevelen.

Danny Thie

Accountmanager Branded Content 100%NL en Slam!

Als drukbezette mensen trainen mijn man en ik samen met Wesley aan huis. Ideaal. Wesley is op tijd, ter zake kundig en de trainingen intensief; je lichaam wordt flink geprikkeld. Ieder op zijn eigen niveau of binnen eigen beperkingen. Wesley is betrouwbaar en resultaatgericht met een no nonsense aanpak.

Madelene Spaan

Owner &madelene | movingwomen | investor | entrepreneur | biodenta | professional hippie

Wesley Boer heeft mij als personal trainer zeer goed begeleid!
Na enkele weken kon ik weer hardlopen zonder last te hebben van mijn enkelblessure. De blessure is inmiddels, mede door de oefeningen van Wesley, verholpen en mijn conditie is weer terug op niveau!

Marieke van Asch

Zangeres

Het excuus van geen tijd hebben om te trainen vanwege je drukke werkzaamheden is snel opgelost door een personal trainer. Wesley vervult deze rol voor mij op uitstekende wijze. Altijd op tijd en belangrijker iedere training een nieuw en uitdagend programma. Wesley had snel door wat het niveau was van mijn conditie en kracht. De training paste Wesley daar naadloos op aan met het idee om hier snel verbetering in aan te brengen. De resultaten waren na enkele weken al zichtbaar. Het is bijzonder prettig trainen met Wesley.

Bart Renner

Director Family Office

Mijn samenwerking met Wesley heeft me bewust gemaakt van wat dat goede voeding in combinatie met de juiste beweging voor iemand kan doen!
’s morgens fit opstaan, overdag meer energie, weg met de after dinner dip, scherp en alert de dag door en ’s avonds nog energie om leuke dingen te doen.

Wesley heeft me de handvatten gegeven die ik kan blijven gebruiken om een gezonde levensstijl vast te houden zonder dat ik hierbij het idee heb als een monnik te moeten leven of enorm veel moeite te moeten doen dit vol te houden.

Ik ben zelfs anderen over aan het halen het ook gewoon eens te proberen! Een coachingtraject met Wesley is een waardevolle investering!

Sebastian Stigter

Digital communications strategist @ PwC the Academy

WhatsApp Waar kan ik je mee helpen?